Termeni și condiții

Te rog citește cu atenție în întregime:

Acest site este prezentat doar în scop informativ și nu intenționează sa ofere sfaturi specific comerciale, financiare sau legale. Informațiile prezentate în acest site și produsele oferite în cadrul lui, reprezinta opinia personala a autorului și/sau a consultanților lui.

Tot conținutul, produsele și serviciile nu sunt și nu trebuiesc a fi considerate sfaturi legale sau profesionale. le folosești pe proprie răspundere. Folosind acest site ești de acord și accepți acești termeni, condiții și notificări act de renunțare de sub orice forma de răspundere, obligații, pretenții și responsabilități):

– afirmațiile făcute si conceptele exprimate pe acest site sunt doar opinii personale. autorul nu promite nimic altceva. esti responsabil pentru propriul comportament si folosință a informațiilor de pe acest site.

– nimic de pe prezentul site nu este pentru a fi considerat sfat personal sau legal.

– nu exista nicio garanție referitoare la veniturile (câștigurile financiare) pe care le poti dobandi.

– acest site este oferit „in forma in care este” fara nicio garantie de vreun fel (exprimata fie explicit fie implicit) si tu singur iti asumi orice si toate riscurile asociate folosirii acestuia.

Rezultatele prezentate nu sunt tipice, si venitul sau rezultatele tale, pot varia dar exista si riscul sa nu-ti aduca vreun venit.

Prin folosirea acestui site eliberezi de sub orice fel de cerere care poate apare datorita folosirii lui impotriva autorului si pastrezi nevatamat autorul acestui produs si oricare dintre consultantii, reprezentantii legali desemnati de acesta.

Eliberearea de sub orice fel de obligatii cuprinde in mod explicit dar nu se limiteaza, de orice fel de cerere care poate reiesi din folosirea acestui site si produsele prezentate pe site sau orice alta informatie pe care ai primit-o prin serviciul postal al statului sau privat, telefon, email, fax sau orice alta forma de comunicare. Aceasta include dar nu este limitata de responsabilitatea pentru concordanta si corectitudinea oricarei legi aplicabile local.

Autorul, consilierii sau reprezentantii legali nu vor fi considerati responsabili in niciun fel (incluzand dar nefiind limitat la, neglijenta) pentru orice paguba directa, speciala sau rezultata fie din folosirea acestui site si produselor si/sau serviciilor prezentate aici sau din inabilitatea ta personala de a le folosi chiar si in orice circumstanta in care autorul sau oricare dintre reprezentantii legali au sfatuit in legatura cu daune, obligatiuni sau vatamari potentiale.

Unele legi aplicate pot sa nu permita toate limitarile obligatiunilor descrise in prezentul contract si drept urmare a limitarilor acestor situatii speciale esti de acord sa nu faci responsabil autorul in nicio circumstanta, incluzand dar nefiind limitat la pierderi, pagube, rezultate ale actiunilor, si/sau neglijentei.

Întelegi faptul ca autorul are o intelegere de afiliat si/sau alta conexiune materiala cu producatorii de bunuri si servicii mentionati pe acest site si ca poate fi compensat cand cumperi de la acesti producatori.