Politica de confidențialitate

Înțelegi ca înregistrându-ți prenumele și adresa ta de email pe acest site ești subscris la un abonament online gratuit, fără obligații, care oferă informații in scopul educational personal pentru afaceri, dezvoltare personala și creșterea calității vieții.

Acest abonament (denumit si sub forma de newsletter) este oferit ca un serviciu gratuit de deținătorul acestui site, si nu este necesara nicio cumpărare (cheltuiala).

Ocazional unii abonati ai newsletterului au avut dificultati de a se dezabona de la acest newsletter gratuit.

Daca ai dificultati in a te subscrie sau dezabona, ma poti contacta la contact @ afacereameaonline.ro pentru atentie personala.

Intrand in acest site, si manifestandu-ti acordul de a fi subscris (inregistrat/abonat) la acest newsletter, esti de acord ca nu vei face nicio amenintare, si nu vei face nicio actiune aditionala impotriva detinatorului acestui site in situatia in care esti nemultumit(a) ca te-ai subcris sau ca nu poti sa te dezaponezi personal de la aceasta lista gratuita de corespondenta prin email si esti de acord ca mica inconvenienta de a primi acest newsletter nedorit nu-ti cauzeaza nicio paguba personala, emotionala sau financiara de vreun anumit fel.

Esti de acord ca te-ai abonat (subscris/ inregistrat) personal pentru a primi newsletterul nostru oferind prenumele si adresa ta de email pe site-ul nostru.

Daca nu doresti sa primesti newsletterul nostru, in mod simplu apasa linkul de cancel/unsubscribe/update de la subsolul newsletter-ului.

Daca ai nevoie de asistenta suplimentara, te rog contacteaza-ma aici