Mobzoid România Marketing

Descoperă o metodă superbă prin care-ţi poţi construi propriul brand şi promova aplicaţia Mobzoid România în acelaşi timp. Nu contează dacă eşti străin de calculator şi mediul online sau dacă te descurci binişor pe internet ce am pentru tine sigur o să te ajute.

Identitate Personală

Primeşti ajutor profesional pentru a-ţi găsi o identitate personală (brand personal) pentru că oamenii cumpără de la oameni nu de la companii.

Grafică Profesională

Logo personalizat, bannere publicitare pentru promovat online aplicaţia Mobzoid, grafică pentru website şi în general tot ce ţine de identitatea vizuală este acoperit de echipă.

Website Optimizat pentru mobil

Domeniu personal, website optimizat pentru mobil, adresă de email personalizată, hosting de calitate cu certificat SSL şi protecţie contra viruşilor.

Statistici Profesioniste

Poate, cea mai importantă unealtă – statistici profesioniste pe care şi un copil poate să le descifreze. Dacă faci campanii plătite şi  nu urmăreşti ai aruncat banii pe fereastră.

Autoresponder Propriu

Avem o soluţie proprie pentru autoresponder în aşa fel încât să nu ţii baza ta de date de prospecţi la servicii terţe eliminând astfel riscul de a o pierde.

Funnel de vânzare

Pagină captură email şi un funnel de ”vânzare” pentru a educa prospecţii înainte să le vinzi publicitate la Mobzoid România.